EXHIBITIONS

Op deze pagina zijn alle foto’s te vinden die ik exposeer. Alle series zijn geprint op Dibond en met een matlak afgewerkt. De enige uitzondering hierop is de serie ‘Kracht van het licht’, die glans gelamineerd is. Dibond bestaat uit twee stijve, lichte aluminium platen met een harde, zwarte tussenlaag en staat ook wel bekend als een aluminium sandwich. 

Heeft u interesse in één of meerdere beelden? Neem dan contact met mij op. 

IJZERSTERK

Deze serie is gemaakt in een oude fabriekshal in Alblasserdam. In deze fabriek werd vroeger ijzer verwerkt. Het model wilde ik zo plaatsen in combinatie met het licht, dat het kracht uitstraalt. Vandaar ook de titel: IJzersterk.

Van januari t/m mei 2022 wordt deze serie geëxposeerd in woonzorgcentrum Thebe | Elisabeth in Goirle. De serie is geëxposeerd geweest in het gezondheidscentrum in de Bilt (maart 2019 – september 2019). De foto IJzersterk 7 is gebruikt voor de National Geographic scheurkalender van 2021.

KRACHT VAN HET LICHT

Deze serie is gemaakt in Patagonië, Argentinië. Tijdens de reis die ik gemaakt heb, werd ik geïnspireerd door het weer en de lucht die zo snel kon veranderen; het licht, de wolken, de kracht van de natuur, de kracht van het licht. 

De serie wordt momenteel geëxposeerd in de Hessenapotheek in de Bilt. 

OGENBLIK

Deze foto is genomen in Madagaskar. Die blik in zijn ogen, zegt meer dan woorden.

Van januari t/m mei 2022 wordt deze foto geëxposeerd in woonzorgcentrum Thebe | Elisabeth in Goirle. De foto is geëxposeerd geweest in het gezondheidscentrum in de Bilt (maart 2019 – september 2019).

Portret Afrikaans kind zwart-wit
Ogenblik | 60 x 90 cm | €325

KLEURRIJK VIETNAM

Deze kleurrijke serie is gemaakt in Vietnam. Het dagelijkse leven in Vietnam.

De serie wordt momenteel geëxposeerd in het Vietnamese restaurant Saigon in Utrecht. 

VIETNAM KIDS

Deze zwart-wit serie is gemaakt in Vietnam. Het dagelijkse leven is vastgelegd in combinatie met portretten.

Van januari t/m mei 2022 wordt deze serie geëxposeerd in woonzorgcentrum Thebe | Elisabeth in Goirle. De serie is geëxposeerd geweest in het Gezondheidscentrum in de Bilt (maart 2019 – september 2019).

OOIJPOLDER

Deze serie is gemaakt in de Ooijpolder.

Van januari t/m mei 2022 wordt deze serie geëxposeerd in woonzorgcentrum Thebe | Elisabeth in Goirle. De serie is geëxposeerd geweest in het Gezondheidscentrum in de Bilt (maart 2019 – september 2019).