Een kijkje achter de camera...

Willemijn Kievit, dat ben ik. En ik verras je graag.  

Met beelden die je zelf nooit zou hebben bedacht, maar die je precies vangen zoals je bent.  

Ben je gek op klaprozen, wolkenvelden en kampvuurtjes? Mooi, ik ook! Een bruiloft kan me niet ongedwongen genoeg zijn. Ik geniet als een huwelijksdag gaat om wie jullie zijn, en niet draait om het creëren van het perfecte plaatje. Daar zorg ik wel voor. Zodat je blijvende herinneringen kunt koesteren aan de allermooiste momenten. Aan die traan bij het jawoord, de passie in jullie blik en hoe zijn hand op je schouder rustte.   

Een standaard kleurenfilter (preset) gebruik ik bewust niet. Ik hou van puur. De schoonheid in het alledaagse. Van hoe wonderlijk de lucht is, en het licht: elke dag weer anders.  

Ik droom van een reis naar Australië met manlief. Tot die tijd genieten we van wandelingetjes met de hond in de boomgaard naast ons huis, en van toeren met de daktent door Europa. In de backpack ontbreekt mijn Nikon natuurlijk nooit. 

Mijn allereerste foto’s maakte ik als kind met de afgedankte camera van mijn vader. Zo ontdekte ik mijn passie voor fotografie, waarna ik cursussen volgde aan de Fotoacademie in Amsterdam en een opleiding deed aan de Fotoschool Statief in Utrecht.   

Mensen zeggen vaak dat ze zich snel op hun gemak voelen in mijn aanwezigheid. En dat is fijn, want ik leg je dolgraag vast zoals je bent. Tijdens een portretshoot in een oude fabriekshal, op je favoriete bospad met je gezin, in je knusse slaapkamer met je pasgeborene of met je geliefde in de duinen. Mijn fotografie: voor jou.